top of page
Αναζήτηση

Βραβείο Συνολικής Προσφοράς, ΕΗΚ

Στις 4 Σεπτεμβρίου, γιορτάσαμε και τιμήσαμε όλους όσους δούλεψαν, πάλεψαν και ονειρεύτηκαν έχοντας ως κοινό παρονομαστή την ενότητα, την αλληλεγγύη, τον άνθρωπο και τη τέχνη μας.


Στόχος μας απο το 2022 να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο θεσμό, τον θεσμό των Βραβείων της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου. Τα βραβεία θα επικεντρώνονται τόσο στις μεμονωμένες ερμηνείες ηθοποιών όσο και στο έργο ολόκληρου του συνόλου ηθοποιών μιας θεατρικής παράστασης, μιας δραματικής και μιας κωμικής σειράς, καθώς και μιας κινηματογραφικής ταινίας καθώς επἶσης και το μεγάλο Βραβείο Συνολικής Προσφοράς. Αυτές οι διακρίσεις είναι θεμελιώδεις για το πνεύμα της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου γιατί επιβραβεύουν αυτό που γνωρίζουν όλοι οι ηθοποιοί - ότι η υποκριτική είναι μια τέχνη συνεργασίας.

Κάναμε το πρώτο βήμα παρουσιάζοντας το πρώτο Βραβείο Συνολικής Προσφοράς της ΕΗΚ. Το Βραβείο, δημιούργημα του Χαράκτη/Εικαστικού Ευκλείδη Παπαδόπουλου, το οποίο και είναι βασισμένο σε προηγούμενο χαρακτικό του έργο.

 


 

Το Βραβείο:

Απονεμήθηκε, σε έναν άνθρωπο που εργάστηκε με ανιδιοτέλεια, κοντά πάντα στους νέους, με πυγμή και θάρρος, είτε ως πρόεδρος της Ένωσης, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, είτε συμβουλευτικά ως έμπειρη δυνατή φωνή. Η προσφορά του είναι για εμάς όλους πολύτιμη και δεν μπορούσαμε παρά να δώσουμε αυτό το βραβείο στον αγαπημένο μας, Σπύρο Σταυρινίδη.



7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Εις Μνήμην

bottom of page